Batimat apartmani 1
Batimat apartmani 2
Batimat apartmani 3
Batimat apartmani 4
Batimat apartmani 5
Batimat apartmani 5
Batimat apartmani 7
Batimat apartmani 8
Batimat apartmani 9
Batimat apartmani 10
Batimat apartmani 11
Batimat apartmani 12
Batimat apartmani 13
Batimat apartmani 14
Batimat apartmani 15
Batimat apartmani 16
Batimat apartmani 17
Batimat apartmani 18
Batimat apartmani 19
Batimat apartmani 20
Batimat apartmani 21
Batimat apartmani 22
Batimat apartmani 23

Okolica apartmana Batimat će Vas oduševiti. Tiho, mirno mjesto, idealno za odmor sa samo nekoliko stotina stanovnika. Na samo 100-tinjak metara udaljenosti od apartmana nalazi se velika pješćana plaža, idealna za obitelji s djecom. Možete hodati i sto metara po pijesku ali u more, a voda će i dalje biti do koljena. Ako ipak niste ljubitelj pješćanih plaža, bez brige. U mjestu Ljubač postoje još dvije manje plaže (krupnije kamenje i betonirana plaža). Nema naplate prakiranja.

 

U blizini apartmana nalaze se dva manja dućana i dva restorana. U samom centru mjesta nalazi se crkva Sv. Martina. Povijesna jezgra grada smještena je iznad morske hridi.

 

U mjestu Ljubač izgrađena je i marina gdje možete povoljno unajmiti glisere i kajake apartmana Batimat. Gradnja mjesta je u tipičnom dalmatinskom stilu, uskih ulica s tijesno povezanim kućama. 

 

Ljubač (općina Ražanac) može istaknuti svoje ulaganje u razvoj biciklizma. Klikom na link možete pogledati rekreacijsku kartu našeg prekrasnog mjesta:

- rekreacijska karta 

 

Web stranica batimat-apartmani.com koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Saznaj više

Razumijem